Sky Habitat

A Sky Habitat lenyűgöző épülete Szingapúr 20. kerületében a Bishan úton található. Az épület pár perc sétára van a Bishan MRT megállójától, és luxus lakásai mellett magas színvonalú létesítményekkel is rendelkezik. A condominium 99 éves bérleti szerződéssel rendelkezik. Az ingatlantól az Orchard út autóval 10perc alatt érhető el. 38 emelet magas tornyaiból a lakói gyönyörű panorámát élvezhetnek. A Sky Habitat lakói nyugodt és csendes környezetben élvezhetik a nyugalmat Szingapúr feltörekvő külvárosi részében.

A projekt tulajdonosa a Capitaland&Mitsubishi Estate Asia Pte. társaság, amely Ázsia egyik legnagyobb ingatlanberuházója, Szingapúr és Kína mellett Malajziában és Vietnamban valósít meg integrált ingatlanfejlesztéseket.

A 2015-ben átadott 38 emelet magas épület 509 lakóegységből áll. A szemgyönyörködtető épület emellett kiváló minőségű egységekkel, az otthonok pedig magas minőségű szerelvényekkel rendelkeznek.

Sky Habitat

Két tornyát 3 híd köti össze, az apartmanjai1-2-3-4 szobával rendelkeznek, emellett egyszemélyes és duplex penthouse lakások is kialakításra kerültek, de saját terasszal rendelkező apartmanok is találhatóak a luxusépületben.

A Sky Habitat különféle igényes létesítményei, mint hídmedence, szabadidős medence, kertek, liliomtavak és vízfalak a kényelmet és a sokoldalú rekreációt szolgálják. Emellett fedett autóparkoló, 50 méteres medence, teniszpálya, gyermekjátszótér is tartozik az ingatlanhoz.

A Sky Habitat épületétől nemcsak Orchard út, de az üzleti negyed, a CBD is 20 perc autózással érhető el.

A közelben éttermek, bevásárlóközpontok, mozi, és iskolák is találhatóak.

A  Sky Habitat lakói nyugodt és csendes környezetben élvezhetik a nyugalmat  Szingapúr feltörekvő külvárosi részében.