Romkocsmázni jó!

Fogasház

Romkocsmázni jó! Ezt az egyszerű tényt a külföldi látogatók mellett a hazai fiatalok is szép számban megerősítik. A freepubcrawlbudapest.com weboldal segítségével olyan helyeket válogattunk össze, amelyeket érdemes felkeresni egy baráti sörözésre, vagy egy fergeteges hétvégi táncparti miatt.

Liebling

Az Akácfa utca 51.-ben található Liebling az egyik legnépszerűbb teraszos romkocsma a 7. kerületben. A Liebling a Fogasház szomszédja, kellemes beszélgetések, nyári hűsölések miatt kedvelt, de a hűvösebb csípősebb idő beköszöntével sem kell lemondani róla. A fa csigalépcsőn lebotorkálva kellemes kopottas hangulatú tér fogad, ahol kitűnő borválasztékból lephetjük meg magunkat, és a barátainkat. Az évszakokkal változhatnak az étkezési- italozási szokásaink, míg a melegben a kitűnő limonádékkal, sörökkel hűteni kívánjuk magunkat, a hidegben jobban eshet egy pohár jó bor, vagy akár a rum-, vodka-, és whiskey választékot megkóstolni. Az élőzene kedvelői számára az akusztikus koncertsorozat ajánlható. Tavasztól az élet a teraszokon zajlik, addig a hűvös évszakokban a lenti tánctérben zajlik a mulatság, szerdánként mindig táncnap van.

Liebling

Doboz

A piros Doboz a 7. kerületben a Klauzál utca 10-ben van, és nyitása óta Budapest egyik legegyedibb és legexkluzívabb romkocsma klubja. A dupla tánctér mellett nagy kerthelységgel, ruhatárral és négy külön pulttal üzemel.

Hetente négy estén fergeteges hangulatra számíthat a nagyérdemű közönség. A zenéről 3 legütősebb rezidens DJ-je gondoskodik. Minőségi italokkal és friss streetfood bárral várják a szomjazókat és éhezőket.

doboz budapest

Két külön teremben lehet átmulatni az éjszakát, a legfrissebb RnB house slágerek mellett régi klasszikusok is felcsendülnek.