Monticello Villas

A Monticello Villas a Fülöp-szigeteken, Western Visayasban, Pavia városrészben található. A villalakásoktól az Iloilo City, és a közeli Iloilo nemzetközi repülőtér könnyen megközelíthető autóval.

A projekt fejlesztője a Pro Friends, amely olyan projektekről ismert, mint a Parc Regency Greens, és a Lancester New City.

A Monticello Villas elhelyezkedése tökéletes, a közelben iskolák, egészségügyi központok, bankok, üzletek találhatóak, és a fő közlekedési útvonalak egyszerű átjárást biztosítanak a területen.

A Monticello Villas kiválóan alkalmas kisgyermekes családok részére, a beruházás hamarosan olyan kényelmi létesítményekkel egészül ki, amelyek az egész család részére tartalmas elfoglaltságot nyújtanak. A férfiak számára kosárlabda pálya lesz elérhető, a gyerekek részére a klubházban partikat lehet rendezni. A szabadtéren külön játszótér, és vízi játszótér lesz a gyermek medence mellett. A házak mellett kivilágított sétányon lehet sétálni és kocogni.

Monticello Villas

A Monticello Villas különböző villatípusokból áll, Isabella modellház, Florence modellház.

A háztulajdonosok kényelmét egy buszjárat biztosítja, amely a falu körül, és a főútra visz ki, minimális térítési díj ellenében.

Az Isabella kétszintes házak három hálószobával, és külön garázzsal rendelkeznek, míg a Florence egyszintes villák két hálószobásak, a fürdőben káddal. Ez az utóbbi típus kifejezetten fiatal családoknak előnyös.

A szobák minkét típus esetében tágas belső térrel rendelkeznek, remek kialakításúak igényes kivitelezés mellett.

A Monticello Villas közelében olyan projektek találhatóak, mint a Parc Regency Residences, az Amaia Scapes Iloilo és a NuVista Homes.