Miért van szükség SEO specialistára?

seo specialista

A SEO terén az elmúlt években nagy változások történtek köszönhetően a lezárásokból eredő nagy keresletnek, és versenynek, de a Google algoritmusfrissítései is nagymértékű változásokat eredményeztek. Ma egy vállalat számára egyre inkább elengedhetetlen a változások nyomon követése, és hogy professzionális szakembert bízzon meg a láthatóság és az értékesítés növelése érdekében.

Mi az a SEO, és hogyan segíti egy vállalkozás fejlődését

Nem csak a vásárlási szokások, de a tájékozódási szokások is hatalmas változáson mentek át az elmúlt tíz-húsz évben. Míg korábban, egy termékkel és szolgáltatással kapcsolatban az emberek a Sárga Oldalak, vagy Arany Oldalak terjedelmes köteteit böngészték, addig mára szinte mindent a Google-ban keresnek meg. A keresőoptimalizálás, vagy más néven SEO egy folyamat, amelynek feladata a cég online láthatóságának növelése.

Miben hasznos a SEO?

Ha egy vállalkozásnak van egy weboldala, de az nem elég jó „rangsorolású”, az marketingeszközként meglehetősen haszontalan. Ha viszont az oldal a keresőmotorokban előkelő helyen van rangsorolva, az azt jelenti, hogy nap mint nap rengeteg új ügyfél forrása lehet. A SEO-t azonban nem könnyű egyedül megoldani, hiszen a tartalom, a kulcsszavak, a metaadatok, a HTML elemek, az oldalszerkezet, és a bejövő hivatkozások folyamatos és rendszeres elemzését, és feldolgozását kívánja.

Miben és hogyan segíthet egy SEO szakértő

Nem csak a rangsorolási követelmények, de a keresőalgoritmusok és folyamatosan változnak, és ezekkel a változásokkal lépést kell tartani. Fontos, hogy ezeket mindig az iparág igényeihez alkalmazkodva kell végrehajtani, hogy minél több mérhető eredményt hozzanak a vállalkozás számára.

Szolgáltatásaink fenntartható organikus keresőoptimalizálást biztosítanak weboldalának, amely hosszú távú eredményeket hoz. Mivel a SEO kampány megvalósítására nincs egyetlen és kizárólag hatékony megoldás, elkötelezettek vagyunk, hogy egyedi, személyre szabott tevékenységgel hozzunk megfelelő eredményeket az ügyfelek számára.

Célunk, hogy minél több ügyfelet szerezzünk az Ön számára, és az, hogy a oldala a Google első tíz találata közé bekerüljön. Úgy dolgozunk, hogy Ön a kezdetektől fogva ellenőrizni tudja az aktuális SEO stratégia és a weboldal szerkezetének minden elemét. A céljai köré építjük fel a közösen a kampányt.

Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk hazai és nemzetközi piacon – számos iparágban és ágazatban a keresőoptimalizálás terén, beleértve az egészség- és szépségipart, és az ingatlan piacot.

Habár iparáganként, szektoronként és még a méretükben is rendkívül különbözőek az ügyfeleink, az közös bennük, hogy mindegyik jobb láthatóságot, jobb helyezést és több értékesítést szeretne elérni. Minden méretű és típusú vállalkozásra egyedi SEO kampányt valósítunk meg.

Öt ok, hogy miért minket válasszon

  • Több mint egy évtizedes múltunk van a szakmában
  • Elégedett ügyfelek, akik kezeskednek szolgáltatásaink hatékonysága tekintetében
  • Versenyképes árakat kínálunk
  • Rendszeres rendelkezésre állást biztosítunk, SEO tanácsadást nyújtunk,
  • és végül, de nem utolsó sorban a kampányokat és oldalakat az aktuális trendekhez és a változásokhoz igazítjuk.