Kreatív kezdeményezések, amelyek a romkocsmákat is magukba szippantják

Budapesten az a jó, hogy a kreatív ötletek nemcsak felmerülnek, de a kezdeményezések meg is valósulnak, és meglévő bombabiztos elemet, mint a romkocsmázást ütősebbé tesznek. A Free Pub Crawl Budapest weboldal segítségével olyan helyeket ajánlunk, amelyek nemcsak a vegánok, de a romkocsma rajongók számára is a TOP helyek közé tartozik.

 Anker’t

Az Anker’t kerthelyisége télen-nyáron remek programokkal várja a szórakozni vágyókat. Mint a belváros legnagyobb nyitott és téliesített kert mulatója a romkocsma szerelmesei mellett a városi kertészkedők is előszeretettel jönnek a piaca miatt. A kert a 6. kerületben a Paulay Ede u.33-ban található meg, ízléses természetes dizájnja, egymásba nyíló udvarai miatt sokak kedvenc törzshelyének számít. A vegán vásár fúziója a romkocsmával azért is sikereses, mert még azok körében is népszerű, akik nem romkocsma rajongók. A konyháját a vega ételek és hamburgerek miatt érdemes megkóstolni.Az éjszakákat  a legismertebb under dj-k ütemezik hétköznaponként de hétvégenként a házibulisabb könnyebb muzsikák vannak. Aki a kultúra tágabb határait feszegetné, azoknak slam poetry estéket ajánlhatunk a figyelmébe.

Anker t

Dürer Kert

A Dürer kert Budapest egyik legerősebb karakterrel bíró klubja ahol a zenei stílusok széles választéka található meg a rocktól, az indie-től az elektronikus zene szerelmesei mind megtalálják az ízlésüknek megfelelő szórakozást. A kert különböző méretű befogadó terei nemcsak koncerteknek, filmes programoknak, de életmód események színes választékának is helyet ad. Legújabb kezdeményezésükben, a játszóház projektben kreatív, és izgalmas játékokat kínálnak. A társasjátékozás, mint alternatív közösségi élményt nyújtó szórakozás egyre népszerűbb a fiatalok körében, hiszen kitűnő alkalom a barátkozásra, jó hangulatú csevegésre is. Az italozás megszokott élményét nem árt kiegészíteni a társasozás nyújtotta szellemi élményekkel.

Durer Kert

Aki inkább a hangosabb műfajra vágyik azoknak a nagyterem felújított kitűnő hang és fénytechnikával rendelkező lehetősége kitűnő koncerteket, zenei partyk, de akár színházi események részese lehet.