Indochina Plaza

Az Indochina Plaza Hanoiban Cong Vi városrészben stratégiailag központi található. A vegyes felhasználású létesítményben lakó és kiskereskedelmi egységek létesítményei kerültek összekapcsolásra. A 11 emeletes irodatorony mellett 2 apartman torony magasodik, amelyek 31, és 35 emelet magasak.

A projekt fejlesztője Vietnam egyik vezető ingatlanfejlesztő társasága, az Indochina Capital Corporation.

A komplexum két lakótornya a 4 szintes kiskereskedelmi dobogó és a szabadtéri pláza felett helyezkedik el. Az egyik toronyban 203, a másik toronyban 183 apartman került kialakításra

A társasház 386 darab 2-3-4 hálószobás luxus apartmanokból áll. A 4 hálószobás lakások a 200 négyzetméter alapterületet is meghaladják. A tágas nappalikból lenyűgöző panoráma tárul a lakók szeme elé. A lakások elrendezése a modern családok igényeihez lett kialakítva.

A 3 hálószobás lakások 100-150 négyzetméteresek. A lakásokban a nyitott konyhák mellett tágas nappalik találhatóak, és a nagy ablakfelületek a tökéletes fényviszonyokat és kilátást teremtik meg.

Az ingatlan létesítményeihez luxus kényeztetést biztosító fitness programok, SPA, edzőterem, 4 évszakra fűtött fedett medence, és elsőként Vietnamban Cross Core órákat kínáló klub üzemel.

Az edzőterem mellett csúcsminőségű gyógyfürdő szolgáltatásait igénybe véve kényeztethetik magukat az Indochina Plaza lakói.

Minden lakótorony tetején 3 exkluzív penthouse van, ahol a mennyezetig érő ablakok mellett kültéri terasz, medence áll rendelkezésre. A luxus otthonok elegáns bútorzattal a feng shui elemeivel összhangban alakították ki.

A Indochina Plaza környékén számos projekt létesült, mint a Gamuda Gardens, a Lancaster Ha Noi és a Dich Vong new Urban.