HADO Park View

HADO Park View

HADO Park View épülete Hanoiban Nga Tu So-ban található. A 32 emelet magas épület 341 luxus minőségű apartmanból áll. Az épület közvetlen a Yen Hoa parkja mellett fekszik, amely az egész környék jó levegőjét biztosítja. A HADO Park View közelében Hanoi nevezetességei érhetőek el, mint a Keangnam, Green Park, Star City. A lendületesen fejlődő városrészben különféle infrastruktúrális fejlesztések révén parkok iskolák mellett kereskedelmi központok találhatóak.

A projekt fejlesztője a HADO Group, beruházási, építőipari tanácsadó és kereskedelmi társaság.

Az épület dőlésszögének köszönhetően a lakások keleti része a reggeli napfényben, a nyugati részeket pedig délutántól a természetes napfény ragyogja be. Az épület kialakításánál az uralkodó szélirányokat is figyelembe vették, és hogy a friss levegő a Yen Hoa parkból akadálytalanul áramoljon a lakások felé. Az apartmanokból szédületes kilátás nyílik Hanoi központjára, a West Lake-ra, és a Red River-re. A luxus kialakítású apartmanokban kiváló minőségű hangszigeteléses, luxuszárral ellátott ajtókat tartalmaznak, ezenkívül dupla üvegezésű hatalmas ablakok kerültek beépítésre.

Az épület létesítményei közé az óvodán kívül parkoló, és szagmentesítő rendszerrel ellátott szelektív hulladékgyűjtő található, de minden apartman tűzjelző rendszerrel van ellátva.

Az apartmanok környezetében tágas parkok kerültek kialakításra, benne gyerekjátszótérrel és pihenőhelyekkel. A zajos forgalmas városban természet közeli idilli oázist valósítottak meg.

A környékén a Han Viet Tower, és az AZ Sky Tower projektek láthatóak.