Gamuda Gardens

A Gamuda Gardens Hanoi Cong Vi részében található. A projekt a Gamuda City 4 részének egyike, amely modern létesítményekből, közösségi alapú szolgáltatásokból, rekreációs és oktatási tevékenységgel bíró lakónegyedből áll. Az alacsony és magas építésű kerti házakat tágas zöld parkok veszik körül.

A kényelmet és egészséges életmódot biztosító környezetet a fiatal családok igényei alapján alakították ki. A környék közvetlen közelében autóbusz tömegközlekedés érhető el, a közutakon autóval a város központja és népszerű attrakciói könnyedén érhetőek el.

Az egyedi formatervezés, és kényelmi és biztonsági szempontok  nemzetközi szabványok szerinti biztosítása, kényelmes és nyugodt életvitelt tesz lehetővé.

A projekt fejlesztője a Gamuda Gardens by Gamuda Land Vietnám, amely főként a Gamuda Lakes fejlesztőjeként ismert, és célja, hogy a modern életmód-projektek vezető fejlesztője legyen.

Gamuda Gardens

A háromszintes teraszos épületek 3-5 hálószobás apartmanokból állnak, amelyekhez erkélyek tartoznak. Az erkélyekről kitűnő kilátás nyílik az apartmant körülvevő gondosan kialakított zöldövezetre. A 75 hektáros területen a modern minimalista építészeti stílus a nyitott terek harmonikus kombinációjával alakították ki. Az ingatlanokhoz zárt parkoló áll rendelkezésre.

A létesítményei nemcsak egészségügyi, szórakoztató és pihenési célokat szolgál, de terület bejáratánál kereskedelmi szolgáltatások nyújtó irodák, bankok, szépségápolási létesítmények és élelmiszerboltok állnak rendelkezésre.

A Gamuda City napjainkban Hanoi új fejlesztése a Gamuda Garden mellett olyan fontos elemeket tartalmaz mint a Yen So Park, a Gamuda Lakes, a Gamuda Central, a Gamuda Plaza.