Fa raklapok újrahasznosítása

raklapbútor

Az interneten rengeteg olyan ötletet látok, amelyek valamilyen dolog újrahasznosításával teremtenek új használati tárgyat. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy az emberek manapság törekszenek erre, nem csak kihajítják a szemétnek vélt tárgyaikat. Ebben a cikkben a raklapokkal kapcsolatos ötletekből gyűjtöttem össze nektek.

Raklapból bútort alkotni könnyű. Felhasználási módjainak száma a végtelenbe vész és gyakorlatilag trendinek és divatosnak is számít! Persze nem illik bármilyen stílusú lakáshoz, de egy kamasz szobájába például simán el tudom képzelni, na és a kertben… ott még akár festés nélkül is!

A raklapok persze lehetnek különfélék. Kevés embernek van otthon annyi, hogy bútort készítsen belőle, de érdemes körbekérdezni a rokonságban, szomszédok között, hátha…
Ha nincs, akkor venni kell. Ha beltérre szeretnénk, akkor ajánlatos újat, vagy újszerűt venni, ezek ára pár ezer Forint körül mozog.

Csiszolás, festés, rögzítés. És jöhetnek rá a párnák. Azt mondtam az elején, hogy könnyű? 🙂 Hát azért van vele munka… De aki kalandvágyó, simán meg tudja valósítani.

Tavasszal – a tervek szerint – már én is ilyenre ülök ki a kertbe!
Forrás: Hobbi és Otthon