Bright Phuket

A Bright Phuket apartman Thaiföldön Phuket városában, Choeng Thale kerületében található. Az 5 emelet magas társasház várhatóan 2020 végén kerül átadásra. Az ingatlan a varázslatos szépségű Bang Tao beach közelében épült, és az épülettől a 17 kilométer távolságra lévő phuketi Nemzetközi Repülőtér fél óra alatt érhető el.

A projekt fejlesztője a thaiföldi Bright Phuket CO.,Ltd, amelynek számos kereskedelmi épületfejlesztésről ismert Thaiföldön.

Bright Phuket

Bright Phuket apartmanok 1-2 hálószobával, és tágas balkonnal rendelkeznek. Az épület összesen 34 lakóegységből áll. Az ingatlan 1 hálószobás lakásai 62-113 négyzetméteresek, a 2 hálószobával rendelkezők 176-296 négyzetméter között vannak. Az apartmanok elegáns modern belsővel kerültek kialakításra, a nevéhez méltóan a hatalmas üvegablakokon keresztül a természetes fény maximálisan beragyogja. Mindegyik apartman saját úszómedencével, és parkolóval rendelkezik. Az ingatlan létesítményei közé szauna, gyermekjátszótér és klub, edzőterem tartozik.

A lakások csúcsminőségű elemekkel, berendezésekkel vannak felszerelve. A hálószobás lakosztályok is saját medencével rendelkeznek. A penthouse duplex épületéből lenyűgöző kilátás nyílik az Andaman magas épületére. Az egységeket gondos tervezés után úgy alakították ki, hogy a lakók számára a trópusi élet élményét jelenítse meg.  A Bright Phuket az ázsiai belsőépítészet hagyományai mellett a nyugati kényelem stílusjegyeit viseli magán.

Bright Phuket

A csodálatos Bang Tao beach csak 200 méterre található. A hat kilométer hosszan elterülő homokos partszakaszon csodálatos naplementékben lehet andalogni, ez a nagy öböl Phuket egyik leghosszabb standjának számít. A környéken található a Laguna Phuket világhírű luxus üdülőhely, emellett luxus butikok, elegáns éttermek és kávézók is találhatók a közelben.